Posted in Informatie | 0 comments

Over Centre Lights

Centre Lights

Vooraanstaand in Creatieve Reclame en product aanlichting. Exclusieve creatieve verwerking van Neon. Een volledige ambiance en lumineuze cohesie tussen Product en Neon. Maakt twee op zichzelf staande producten tot ??n kunstzinnig geheel. Verbazend voor een ieder die deze samenhang ??n ziet worden.

 

Door creatief ondernemerschap van de gebroeders de Graaff is eind jaren tachtig het bedrijf Centre Lights ontstaan. Daarbij vooraanstaand door verschillende werkzaamheden, vernieuwend en creatief verschillende eindproducten te cre?ren zoals:- Interieurbouw- Etaleren- Reclame

Het idee was om op ieder aspect een geheel eigen (nieuwe) dimensie mogelijk te maken. En om ervoor te zorgen dat onze client?le en speciale eigenzinnige uitstraling gegarandeerd werd. In het begin tot halverwege jaren negentig is er door Centre Lights een aanzienlijk aandeel gebracht in de ontwikkeling van de in en exterieur binnen de horeca in Rotterdam. Ook voor detaillisten was dit een revolutie binnen het etaleren.

Dit waren o.a. wat aspecten:

  • Interieur aanlichting
  • Aanlichting van opzich staande objecten
  • Buitenreclame

De gebroeders de Graaff hadden ervoor gezorgd dat ze een duur exclusief, creatief en uniek product voor een betaalbare prijs konden presenteren. Een groot aandeel hierin was het idee om een groen product te hergebruiken. In die tijd werd 2e hands neon nooit hergebruikt. De gebroeders de Graaff kwamen op het idee om hiermee creatief aan de slag te gaan, en met succes.

Doordat ze de neon niet zelf hoefden te maken konden ze het eindproduct goedkoper aan de markt aanbieden. Neon is een ambacht. Toen der tijd konden er slechts een twintigtal mensen neon blazen en het product exact weten te vormen naar iemands wensen. Neon was dus enorm arbeidsintensief wat het product erg kostelijk maakte. Zelfs nu is er slechts een tiental glasblazers in Nederland die op Nederlands kwaliteits niveau neon kunnen maken. Nederlands neonglas behoort tot de beste kwaliteit van de wereld.

Vandaag de dag is de 4e broer, de jongste telg van de gebroeders de Graaff, een begenadigd neon glasblazer. Hierdoor kunnen de gebroeders de Graaff een enorm versterkt en nieuw eigen gezicht vormen in creatieve reclame en neon activiteiten.

Pin It on Pinterest

Share This