De gebroeders de Graaff

De gebroeders de Graaff hadden ervoor gezorgd dat ze een duur exclusief, creatief en uniek product voor een betaalbare prijs konden presenteren. Een groot aandeel hierin was het idee om een groen product te hergebruiken. In die tijd werd 2e hands neon nooit hergebruikt.

De gebroeders de Graaff kwamen op het idee om hiermee creatief aan de slag te gaan, en met succes. Doordat ze de neon niet zelf hoefden te maken konden ze het eindproduct goedkoper aan de markt aanbieden. Neon is een ambacht. Toen der tijd konden er slechts een twintigtal mensen neon blazen en het product exact weten te vormen naar iemands wensen.

NEON

NEON CentreLights

Neon was dus enorm arbeidsintensief wat het product erg kostelijk maakte. Zelfs nu is er slechts een tiental glasblazers in Nederland die op Nederlands kwaliteits niveau neon kunnen maken. Nederlands neonglas behoort tot de beste kwaliteit van de wereld. Vandaag de dag is de 4e broer, de jongste telg van de gebroeders de Graaff, een begenadigd neon glasblazer. Hierdoor kunnen de gebroeders de Graaff een enorm versterkt en nieuw eigen gezicht vormen in creatieve reclame en neon activiteiten.

Pin It on Pinterest

Share This