De gebroeders de Graaff

De gebroeders de Graaff

De gebroeders de Graaff hadden ervoor gezorgd dat ze een duur exclusief, creatief en uniek product voor een betaalbare prijs konden presenteren. Een groot aandeel hierin was het idee om een groen product te hergebruiken. In die tijd werd 2e hands neon nooit hergebruikt.

De gebroeders de Graaff kwamen op het idee om hiermee creatief aan de slag te gaan, en met succes. Doordat ze de neon niet zelf hoefden te maken konden ze het eindproduct goedkoper aan de markt aanbieden. Neon is een ambacht. Toen der tijd konden er slechts een twintigtal mensen neon blazen en het product exact weten te vormen naar iemands wensen.

Read More
Creatieve Reclame

Creatieve Reclame

Centre Lights Vooraanstaand in Creatieve Reclame en product aanlichting. Exclusieve creatieve verwerking van Neon. Een volledige ambiance en lumineuze cohesie tussen Product en Neon. Maakt twee op zichzelf staande producten tot ??n kunstzinnig geheel. Verbazend voor een ieder die deze samenhang ??n ziet worden. Door creatief ondernemerschap van de gebroeders de Graaff is eind jaren tachtig het bedrijf Centre Lights ontstaan. Daarbij vooraanstaand door verschillende werkzaamheden, vernieuwend en creatief verschillende eindproducten te cre?ren zoals: – Interieurbouw – Etaleren – Reclame

Read More
Portfolio

Portfolio

Om u een beeld te geven van wat het bedrijf Centre Lights allemaal al heeft gedaan, volgt hieronder een lijst met namen van bedrijven waar opdrachten voor zijn uitgevoerd.

  • Ramblas / Hollywood Music Hall (Rotterdam)
  • Nachtcaf? The Point (Rotterdam)
  • Coffeeshop de Schurk (Rotterdam)
  • Dalton Saloon (Rotterdam)
  • Sauna/Turks stoombad Mediterrana (Rotterdam)
  • Juwelier Het Gouden Tientje (Rotterdam)
Read More

Centre Lights - De Stads Oplichters

Additional Info

Pin It on Pinterest

Share This